У зоні АТО бойовики за добу 60 разів обстріляли українські позиції, в тому числі з озброєнь, які заборонені Мінській угоді.

"Значна кількість обстрілів відбувалося з використанням важкого озброєння ... Український воїнам довелося відкривати вогонь. Четверо українських захисників були поранені", - повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

На Маріупольському напрямку бойовики атакували морських піхотинців під Водяним, позиції у Гнутове, Новотроїцьким, Широкино. При цьому вони використовували важку артилерію, танки, міномети калібру 120 і 82 мм.

На Донецькому напрямку терористи атакували українські позиції під Троїцьким, Авдіївка, Луганським, Верхньоторецька. Застосовувалася артилерія калібру 152 мм, міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь з ПТРК і стрілецької зброї в районі Новозванівка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що за минулу добу зафіксували 81 обстріл. В результаті обстрілу шестеро військовослужбовців отримали поранення, ще двоє - бойові травми.