26 березня в районі населеного пункту Малинівка, недалеко від Краматорська Донецької області розбився військовий вертоліт Мі-2, члени екіпажу загинули.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, за попередньою інформацією, падіння суду відбулося через зіткнення з лінією електропередач.

"Зараз, для з'ясування і уточнення причин авіаційної катастрофи і евакуації загиблих членів екіпажу, на місці падіння вертольота працюють чергові сили пошуково-рятувального забезпечення", - йдеться в повідомленні.

Силовики проводять розслідування інциденту.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що "Укроборонопром" заявив про випуск нових літаків Мі-24ПУ1, які оснащені потужним озброєнням. Розробкою займався Конотопський авіаремонтний завод "Авіакон", який завершив роботу над трьома зразками нової техніки.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

За словами фахівців, Мі-24ПУ-1 оснащений надпотужної 30-мм автоматичною гарматою і різноманітним ракетним озброєнням, включаючи високоточні протитанкові керовані ракети.