Увечері 7 травня заробила Донецька фільтрувальна станція.

"Півгодини тому остаточно заробила ДФС! Вода направляється в сторону Авдіївки. Очікуємо її прибуття сьогодні ввечері, після чого почнемо наповнення резервуара чистої води", - написав у Facebook начальник Військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін.

При цьому він зазначив, що в штатному режимі вода в місто піде з п'ятої ранку понеділка, 8 травня.

Нагадаємо, 2 травня бойовики обстріляли українські позиції і знеструмили Донецьку фільтрувальну станцію. В результаті без води залишилися 22 тисячі жителів Авдіївки.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українські військові показали кадри протистояння в районі однією з найгарячіших точок на передовій - Авдіївської промисловій зоні. Активісти підкреслили, що не будуть вказувати точну дату бою, а деякі моменти взагалі прибрали з відео на прохання самих бійців і для їх безпеки.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще