Харчування учасників і гостей конкурсу Євробачення обійдеться в 10 мільйонів гривень.

Як повідомляє ProZorro, ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" уклала чотири договори з компаніями, які забезпечать харчуванням гостей конкурсу.

Загальна сума договорів становить 9,78 млн грн.

З них 7,20 мільйонів буде витрачено на кейтеринг - виїзне ресторанне обслуговування. Сюди ж входить організація місць для прийому їжі. Гості Євробачення можуть вибрати два види супу, три основних страви, два гарніру, салат-бар, хліб, приправи і масла, джеми, десерти, безалкогольні напої. Дану послугу надає ФОП Артемчук Наталія Петрівна.

ФОП Литвинов Володимир Олександрович постачав продукти харчування поки тривав пошук основного підрядника. За це він отримав 2,42 млн.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

120 гостей зустрічі глав делегацій країн-учасниць 13 березня поїли на 101 тис. грн. Послуги надав ресторан "Chicken Kyiv".

ТОВ "Теремок" організовував банкет 12 березня під час зустрічі глав делегацій країн-учасниць. За це сплачено 61 тис. грн.

Крім того, в даний момент продовжується тендер на організацію фуршету під час офіційної церемонії відкриття 7 травня і сніданок для глав делегацій і коментаторів в КВЦ "Парковий". На це виділено 4,69 млн грн.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про рух транспорту в столиці України під час проведення конкурсу.