У середу, 19 квітня, на Камп Ноу відбудеться повторний матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Барселона - Ювентус. Пропонуємо до вашої уваги передматчеву прес-конференцію наставника каталонців Луїса Енріке.

- Ми віримо в успіх, але для цього потрібно продемонструвати агресивну гру і високу ефективність на завершальній стадії атак. Якщо враховувати, що наш суперник буде мати свої шанси і може забити, нам потрібно відправити у його ворота п'ять м'ячів.

Немає ніякої потреби в тому, щоб провести чудовий матч. Нам потрібно лише бути ефективними, створювати шанси, забивати голи і створювати ситуації, в яких ми зможемо бити по впевненості наших опонентів у своїх силах.

Нам знадобляться правильне ставлення, агресія як з м'ячем, так і без нього. Потрібно дати фанатам привід схопитися зі своїх місць з першої хвилини. Якщо нам вдасться зробити це, ми можемо знову пережити те, що пережили три тижні тому після перемоги над ПСЖ.

Чудово розуміємо, що нам необхідно зробити і як ми збираємося це робити. Ми знаємо, що Барселона може забити три голи за три хвилини, і ми будемо тиснути на суперника всі разом до 95-ї хвилини.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Алегрі заявив, що Ювентус має намір двічі забити? Тоді мої підрахунки невірні і нам необхідно забити шість голів, — цитує наставника Барселони, яка в першому матчі крупно поступилася в Турині (0:3), Football Italia.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua публікував прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів Барселона - Ювентус.