Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Дівчинка перетворила папугу на бойову зброю

У твіттері набирає популярності відео, на якому маленька дівчинка перетворила папугу на справжню зброю. Пташка атакує всіх, на кого кричить дитина.

На ролику видно, що папуга нападає на автора, при цьому дівчинка дивиться у камеру з найсуворішим виразом обличчя. Як пишуть користувачі, пташка може врятувати все людство.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Моя племінниця навчила свою пташку атакувати кожного, на кого вона кричить

Пітер Паркер кричить про допомогу.
Кожна жінка у всесвіті Marvel.

А її випадково не Дейенеріс звуть?

Видали це, перш ніж уряд спробує знайти її, братан, вона - початок нового виду [людей].

Найпотужніший Месник

Сувора чайка-блогер

Лондонські чайки по кличці Стівен і Грем стали зірками соцмереж - вони провели репортаж з однієї з трас міста. Вони облюбували місце поруч з камерами відеоспостереження і місцева влада вирішили опублікувати скріни з харизматичними пернатими.

Щасливого понеділка…

На зв'язку наш репортер Кітті Уейк. Кітті, рятувальники вже вивели людей з цього смертоносного автобуса? Кітті? Включи свій мікрофон… Кіті?.. Як же ніяково.