Срібний призер Олімпійських ігор-2012 в Лондоні український боксер Денис Берінчик дав прогноз на результат бою чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка проти амерінкаца Джейсона Соси.

"Найголовніше, що Соса не відмовиться і не втече перед боєм і не відмовиться по ходу поєдинку, як це зробив Уолтерс. Вважаю, що буде дострокова перемога українця, але це бокс і трапитися може що завгодно, так що все одно будемо дивитися і сподіватися, що все складеться добре", – розповів Берінчик в коментарі виданню iSport.ua.

Дивіться найкращі моменти кар'єри Василя Ломаченка від каналу HBO:

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor в Меріленді, США пройде великий вечір боксу. Василь Ломаченко проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО). За прогнозами букмекерів, Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В андеркарті бою Ломаченко - Соса поєдинки також проведуть Олександр Усик проти американця Майкла Хантера і Олександр Гвоздик проти Юніескі Гонсалеса.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Берінчик розповів, коли повернеться в ринг.