Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) має намір встановити черговий рекорд в професійному боксі. У коментарі для ESNEWS Ломаченко сказав, що хоче стати чемпіоном в трьох дивізіонах за десять поєдинків.

"Я хочу творити історію. Хочу ставати краще і краще з кожним днем. У мене є намір стати чемпіоном світу в 135 фунтах (легка вага). Наступний бій я вже проведу в цьому дивізіоні і хочу встановити ще один рекорд – чемпіонські пояси в трьох вагових категоріях за 10 поєдинків", – заявив Ломаченко.

Нагадаємо, Василь Ломаченко повторив рекорд 39-річної давності, ставши в 2014 році другим боксером, який зумів завоювати титул чемпіона світу в третьому бою на професійному ринзі, а також встановив рекорд, завоювавши титул чемпіона світу у другій ваговій категорії за мінімальну кількість проведених поєдинків (у сьомому бою).

8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко спарингує із зіркою UFC.