Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) 8 квітня проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО).

Бій Ломаченко - Соса відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США). Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі.

В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Також цей поєдинок можна подивитися на казахстанському телеканалі Хабар (08:00 за місцевим часом), а також на британському Sky Sports.

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивіться офіційне промо відео бою Ломаченко - Соса від телеканалу HBO:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Фредді Роуч назвав Василя Ломаченка найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.