Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) продовжує підготовку до бою проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО).

Так, в рамках підготовки, Василь Ломаченко та боєць ММА екс-чемпіон UFC у найлегшій вазі Ті Джей Діллашоу провели спільний спаринг.

"Мені було цікаво, як відчуваєш себе в рингу. Це як новий досвід. Тим більше, що я – фанат Ломаченка. Гріх не скористатися таким шансом. Навіть якби він вирішив знищити мене в ринзі, це запам'яталося б мені на все життя", – поділився враженнями від спарингу Діллашоу.

"Я почав спаринг розслаблено, жартома, але він попав кілька разів по мені і тоді я подумав: "Ах так! Ну давай! Поїхали!" – зізнався Ломаченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, бій Ломаченко - Соса відбудеться 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США). Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Дивіться офіційне промо відео бою Ломаченко - Соса від телеканалу HBO:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Top Rank випустила промо ролик до вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика.