Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) 8 квітня проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО).

Бій Ломаченко - Соса відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США). Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку. Так, букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Ломаченка – 1,04, на перемогу Соси – 8,3.

Дивіться офіційне промо відео бою Ломаченко - Соса від телеканалу HBO:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

29-річний американський боксер пуерториканського походження Джейсон Соса є володарем титулу регулярного чемпіона WBA в другій напівлегкій вазі. Соса завоював цей титул в червні 2016 року в бою проти Хав'єра Фортуна. 12 листопада 2016-го американець провів захист пояса, одноголосним рішенням суддів перемігши британця Стівена Сміта.

Соса провів на професійному рингу вже 25 боїв (20 виграв, причому, 15 – нокаутом, один раз програв).

29-річний Василь Hi-tech Ломаченко свій останній на сьогоднішній день бій провів у листопаді 2016 року проти Ніколаса Уолтерса, котрого переміг технічним нокаутом. Із восьми боїв на профі-рингу Ломаченко сім виграв, п'ять з яких – нокаутом.

Ломаченко повторив рекорд 39-річної давності, ставши в 2014 році другим боксером, який зумів завоювати титул чемпіона світу в третьому бою на професійному рингу, а також встановив рекорд, завоювавши титул чемпіона світу у другій ваговій категорії за мінімальну кількість проведених поєдинків (у сьомому бою).

Станом на грудень 2016 року Ломаченко посідає шосту сходинку рейтингу Pound for Pound за версією журналу The Ring. Крім того, Ломаченко був визнаний найкращим боксером планети 2016 року незалежно від категорій.

Нагадаємо, Василь Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Top Rank випустила промо ролик до вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика.

Фото – Getty Images