Воїни ЗСУ показали на відео жахливі наслідки обстрілу агресором села Старогнатівка на Донбасі.

Про це повідомляє військове телебачення.

Військовий АТО з позивним Кос розповідає про долю будинка, в який поцілили з самохідної артилерійської установки.

"Ось один розрив, ось другий недоліт, а третій, виходить, прямо в будинок потрапив. Багато дуже влучень, ми нарахували близько 40 воронок і розривів. Працювала 152 мм САУ і 122 мм", - каже боєць.

Загалом вогонь бойовиків знищив шість будинків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, з 1 квітня, згідно з домовленостями Тристоронньої контактної групи в Мінську, у зоні бойових дій на Донбасі розпочався "режим тиші", що передбачає відведення вогню та припинення будь-яких протистоянь.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ворог не дотримується виконання Мінських угод. Минулої доби у зоні АТО було зафіксовано близько півсотні обстрілів. Агресор пускав в хід великокаліберні міномети і зенітні установки. В результаті жорстокого протистояння українська армія втратила двох воїнів та ще п’ятеро отримали поранення.