Другу добу в режимі "перемир'я" пройшли під 32 обстрілом бойовиків по українських позиціях.

Відповідні відомості надав прес-центр штабу АТО.

"Провокаційні обстріли позицій сил АТО тривають. Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про режим припинення вогню, російсько-окупаційні війська за минулу добу 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України", – повідомили в штабі.

Найбільше бойовики стріляли у Маріупольському напрямку. Вони використовували 120-мм калібру міномети, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю по позиціях піхотинців у Павлополі.

Міномети, гранатомети і кулемети – по Красногорівці. Водяне, Широкине та Чермалик обстрілювали з вищепереліченої зброї.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На Донецькому напрямку противник найбільше стріляв по Авдіївці за допомогою мінометів, гранатометів і кулеметів. Гранатомети використовували по Зайцево, Троїцькому та Погодам. По Троїцькому також працював снайпер.

На Луганському напрямку по н. п. Кримське терористи лупили з автоматичних гранатометів.

Відзначається, що наші захисники дотримуються режим "тиші", не дивлячись на активність ворога. Бойовики поранили одного військового.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", екс-заступник голови СБУ Олександр Скіпальський пояснив, чому терористи ігнорують режим "тиші". За його словами, президент Росія Володимир Путін не відступився від своєї манери поведінки, тому перемир'я очікувати не треба.