Один поранений український захисник та понад півтора десятка обстрілів – результат другого дня "режиму тиші" в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема, сьогодні найінтенсивніші обстріли зафіксовані на Маріупольському напрямку. З мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціям морських піхотинців в районі Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали захисників Водяного.

Російські найманці, крім обстрілів, вирішили ще й дискредитувати українських захисників в очах місцевого населення. На одному з будинків у Саханці бойовик підняв український прапор і обстрілював морпіхів біля Широкиного.

На Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, захисників якої ворог накривав вогнем мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зі станкового протитанкового гранатомету противник вів вогонь по позиціям поблизу Новоселівки другої. З ручного протитанкового гранатомету обстрілював опорні пункти в районі Зайцевого.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів терористи гатили по позиціям поруч з Кримським.

У свою чергу українські захисники продовжують дотримуватися перемир’я і не реагують на провокації бойовиків.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у перший день перемир'я бойовики поранили чотирьох українських воїнів.