На YouTube-каналі "Військового телебачення України" опублікували кліп на пісню Riffmaster “Тихо Прийшов, Тихо Пішов”, яка присвячена воїнам підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

"Нас не видно, але ми тут. Нас не чути, але ми є. Так буває, що твого серця стук. Наче молот у тиші б'є", - рядки пісні.

Композиція розповідає про героїв України, які знищують ворогів непомітно, що навіть ніхто не бачить їхньої присутності на рідній землі. За добу після публікації відео переглянули близько 11 тисяч користувачів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на думку експерта, президент Росії Володимир Путін використовує окупований Донбас як джерело сировини, після чого відмовиться від територій.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще