Керівництво німецької автокомпанії BMW планує створити потужне спортивного купе, яке зможе скласти конкуренцію Ferrari LaFerrari, McLaren P1 і новому Mercedes-AMG Project One.

Нова модель отримає гібридний силовий агрегат. За попередніми даними, його потужність сягатиме близько 1000 л. с. Також при його розробці та будівництві використають найпередовіші гібридні технології.

Віце-президент підрозділу BMW Motorsport Петер Куінтус розповів, що у інженерів компанії вже є певні напрацювання і бачення майбутнього спорткару. Вони готові розробити спортивний гібрид BMW в найкоротші терміни, але поки на проект не знайшли фінансування.

Відповідною буде і ціна на одну з найшвидших моделей BMW. Вона може сягати декількох мільйонів доларів, а тираж моделі буде обмеженим.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в 2020 році в продажу з'явиться літаючий автомобіль AeroMobil. Бажаючим стати власником такого транспортного засобу доведеться викласти 1,5 мільйона євро.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще