На маріупольському напрямку бойовики цілодобово обстрілювали українських військових.

Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Як уточнив він, терористичні угруповання без перестану поливали вогнем Мар'їнський район і ділянку фронту Павлопіль - Широкіно.

За словами Мотузяника, в Мар'їнському районі проросійські бойовики стріляли вранці та ввечері.

З ранку вони намагалися спровокувати сили АТО відкрити вогонь у відповідь, проте так і не добилися успіху. Увечері ворог перейшов до більш активних спроб: бойовики били з мінометів, бронетехніки та стрілецької зброї як у Мар'їнці, так і в Красногорівці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На ділянці Павлопіль - Широкіно терористи цілодобово обстрілювали позиції ВСУ. Значна частина обстрілів тривала не більше як півгодини, бойовики використовували легке озброєння.

"Періодично противник застосовував міномети у Павлополі, Гнутово і Широкіно. У Водяному на світанку активізувався снайпер бойовиків", - додав Мотузяник.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, п'ять українських бійців отримали поранення в результаті триваючих збройних провокацій бойовиків.