У Новоазовську бойовики в результаті п'яної сварки повбивали один одного.

Як повідомляє в Facebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України, все почалося з пиятики. Потім сварка перейшла в бійку. Варто відзначити, що бойовики часто використовують військову техніку для своїх особистих потреб.

Не так давно на бронетранспортері вони їздили за спиртним і врізалися в газопровід - загинув водій. Російські куратори намагаються приховати дані факти, тому шукають способи, щоб пояснити дані втрати.

"Російське окупаційне командування намагається викривити інформацію про втрати особового складу", - йдеться в повідомленні. При цьому бойовики звинувачують в своїх втратах сили АТО.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що майже всі угруповання бойовиків "ДНР" 29 квітня перевели в режим посиленої боєготовності. Причиною паніки в рядах терористів стало зростання невдоволення методами управління "влади" і вищий рівень життя.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще