Скандально відомий російський актор Іван Охлобистін зібрався поповнити лави бойовиків так званої ДНР.

Про свої наміри він розповів в коментарі місцевим ЗМІ.

Він стверджує, що нібито готовий навіть забрати свою родину і "воювати, якщо покличуть". До слова, в актора – шестеро дітей, тому дружина сприйняла таку ідею неохоче.

Охлобистін навіть відверто зізнався у своїй готовності вбивати і звинуватив Україну в упередженому ставленні до російських зірок, назвавши наших співвітчизників "дратівливою свинячою гідністю".

Пафосні заклики та отримання несправжнього паспорта неіснуючої "республіки" не єдине, чим собі заробив погану репутацію одіозний актор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На його думку, воювати поруч із проросійськими найманцями та давати для них концерти - це зовсім звична справа, і він сам готовий "читати вірші в окопах".

" Якби зараз жив Висоцький, він би давно воював з Прилепіним в одному окопі, руку даю на відсіч", - хизується він.

Окрім покійного співака зачепив він також заборону в'їзду в інші країни, вважаючи "чорні списки" нісенітницею, яка нібито ніяк не вплинула на його життя.

Слід відзначити, що Охлобистіна не пускають до Латвії, Естонії і, за очевидними причинами – до України.

" Те, що мене заборонили в Латвії говорить про одне – вони дурні" , - виправдався він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, які російські актори влаштували піар-кампанію на поїздках у "ДНР".