Майже всі угрупування бойовиків "ДНР" 29 квітня перевели в режим посиленої боєготовності. Причиною паніки в рядах терористів стало зростання незадоволення методами управління "влади" та рівнем життя.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України в Facebook. Протестні настрої спостерігаються в окупованих регіонах Донецької та Луганскої областей.

Бойовики, згідно з наказом своїх ватажків, підсилюють бойову готовність "внутрішніх військ" і "поліції".

"Головними завданнями усіх заходів із посилення бойової готовності так званих “поліції”, “внутрішніх військ” і загонів спеціального призначення “МВС ДНР” є підготовка до придушення можливих протестів населення", - розповіли в українській розвідці.

Крім того, ряди терористів почали стрімко рідшати. Причина у тому, що бойовики тікають зі складу угрупувань. Російські куратори намагаються не допустити масового звільнення найманців, в тому числі громадян РФ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики все частіше розчаровуються у ватажках "Л/ДНР". Через постійні утиски та відсутність грошей терористи погрожують масовими бунтами.