Ватажки терористів "Л/ДНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький щодня посилюють тиск на бойовиків. Цим самим вони все більше розвивають тотальну недовіру, що може закінчитися масовими бунтами.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Головними завданнями для них стали безпричинні перевірки, власний "перепис населення" та постійний контроль. Такі утиски переросли у масову істерію, тому ватажки ризикують залишитися ні з чим.

При цьому, забезпечувати окупантів елементарними засобами виживання тут ніхто не поспішає: постійно бракує їжі, води, грошей.

Нещодавно проросійських найманців зобов'язали також видати ватажкам паролі від соціальних мереж, а деяким – взагалі наказали видалити свої акаунти. Перевіряють також всі гаджети, переписують особисті дані, видають незрозумілі анкети.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жодних пояснень ні від Захарченка, ні від Плотницького бойовики так і не дочекалися, тому наслідки від таких утисків передбачити складно.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що терористи "Л/ДНР" зняли постановочний ролик про те, що нібито українські військові порушують Мінські домовленості. Відео про "провокації" збиралися транслювати на кремлівських телеканалах.