Бойовики так званих Л/ДНР отримали нове "завдання" від ватажків: відзняти постановочні ролики про те, як підрозділи ЗСУ нібито порушують Мінські угоди і влаштовують масові провокації.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Головного управління розвідки Міноборони України.

У відомстві наголосили, що у такий спосіб терористи намагаються дискредитувати українських військових та звинуватити їх у власних злочинах.

Постановочні зйомки найманці організувати поблизу Новогорівки, але за "сюжетом" – події повинні були відбуватися недалеко від Сокільників. Це відео згодом збиралися поширити у пропагандистських ЗМІ та території Росії напередодні 9 травня, а фальшивий бій видати за реальний.

Грошових винагород за такі театральні дійства бойовики так і не дочекалися – ватажкам регулярно урізають суму коштів на щомісячний "бюджет".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що під час бойових дій на Донбасі за добу восьмеро українських бійців отримали тяжкі поранення, а ще двоє загинули.