Гірники вийшли на масову акцію протесту в окупованому Донецьку. Вони вимагають компенсувати їм заборгованість по заробітній платі, яку не виплачували ще з березня.

Про це повідомляє liga.net.

За словами очевидців, шахтарі зібралися поблизу будівлі так званого міністерства вугільної промисловості "ДНР". Втім, концерт, який проходив поруч, буквально "глушив" всі гасла мітингарів. При собі учасники протесту мали плакати та символіку.

Гірники стверджують, що за останні кілька місяців фінансова ситуація значно погіршилися і тому вони хочуть, аби їм якнайшвидше повернули зароблені кошти.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що донецькі шахтарі заявили про намір влаштувати масовий мітинг, щоб змусити ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка виплатити їм зарплати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще