Серед бойовиків так званої ЛНР рекордно зросла кількість любителів спиртного, що часто закінчується масовими безчинствами. Нещодавно один із проросійських найманців, будучи напідпитку, відкрив вогонь по мирним мешканцям у Первомайську.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Терористи вже традиційно прикривають свої злочини, переклавши відповідальність за них на українських військових. Вони розповсюджують фейкові дані про те, що двох цивільних нібито поранили бійці АТО.

Крім того, вони постійно тиснуть на місцевих мешканців, які виступають проти "націоналізації підприємств" окупантами. Зокрема, співробітники кількох шахт та науково-виробничих комбінатів влаштували акцію протесту з цього приводу, придушити яку відправили співробітників російських спецслужб.

Бойовики пояснюють свої дії "профілактичною роботою", але українські розвідники охарактеризували це силовим розгоном.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики відправляють снайперів до позицій ЗСУ, які близько 45 разів за добу обстрілювали населені пункти в напрямку Луганська.