Високодуховні і вельми православні бойовики Донбасу відгуляли світле свято Великодня в кращих традиціях "руського міра".

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук в Facebook.

В окупованому Алчевську, коли духовний підйом гуляк досяг небувалих висот, "другий армійський корпус ЛНР" влаштував бійку з російськими "козаками". В хід пішли ножі та сміттєві урни. Троє "героїв" продовжили святкування у лікарнях.

На околиці Луганська місцеві "силовики" затримали неадекватного колегу, який підривав на честь свята бойові гранати.

А в колишньому Красному Лучі (тепер н. п. Кришталевий. – Ред.) носій цінностей "руського міру", незважаючи на випите, влучно "протверезив" товариша по чарці чергою з АК-47.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даними Тимчука, "посилений режим патрулювання" на Великодні свята, із залученням кавказьких найманців, зіграв з окупантами злий жарт: конфлікти з місцевими бойовиками, які перебували в алкогольному звільненні, спалахували із завидною регулярністю.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", за останню добу ситуація в зоні проведення антитерористичної операції суттєво ускладнилася.