Україна має всі шанси вибити окупантів зі східних територій, але цей процес потребує не тільки багато часу, а й зусиль всього суспільства.

Відповідну думку у своєму блозі висловив український журналіст Денис Казанський.

Він підкреслив, що першочергове завдання на сьогодні щодо Донбасу – остаточно викорінити сепаратизм та пропаганду зі всього регіону.

Проросійські найманці, як вважає Казанський, переслідують тільки одну мету – сформувати так зване порочне коло, нав'язуючи мирним мешканцям думку, що українців нібито можна "поділити на три сорти".

"Населенню і далі розповідають казки про "п'яних фашистів", "концтабори для російськомовних", - додав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Повернення цих територій – цілком реальна, але не швидка справа, яка потребує поступових змін.

"Подолати ворожі забобони Донбасу, придушити сепаратистські тенденції - посильне завдання для держави. Не потрібно робити ніяких чудес. Для цього слід замінити місцеві еліти, орієнтовані на Росію, новими, проукраїнськими", - підсумував Казанський.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики підірвали залізничні колії на Луганщині.