На Луганщині бойовики так званої "ЛНР" влаштували чергову провокацію вже на підконтрольній Україні території – цього разу проросійські найманці підірвали залізничні колії.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Національної поліції у Луганській області.

Представники місцевої адміністрації запевняють, що у такий спосіб терористи намагаються поступово зруйнувати цивільну інфраструктуру.

Диверсію влаштували між перегонами станцій "Шипілова" та "Сентянівка". Про злочинні дії бойовиків правоохоронцям повідомив диспетчер станції "Лиман". З його слів, в районі 48-го кілометру внаслідок вибуху утворилася чимала за розмірами воронка: її діаметр сягав до 4 метрів, а глибина – близько 3 метрів.

На даний час поліція з'ясовує всі обставини справи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Первомайську, що на Луганщині, нетверезий бойовик "ЛНР" відкрив стрілянину по мирним мешканцям, внаслідок чого двоє осіб отримали тяжкі поранення.