Бойовик Ігор Безлер заявив, що "важко знайти вигрібну яму, яка була б схожа на ОРДЛО". Про це він написав у соцмережі Facebook на сторінці своєї дружини.

Він повідомив, що розграбування та розпил підприємств і заводів Донбасу терористи влаштували за своєю ініціативою. Мовляв, Росія не давала наказу обкрадати окуповані території.

"Чи росіяни примушували вас шахти пиляти і бізнес віджимати? Або росіяни примушували банки розкривати? Так що мовчіть в тряпочку. Нічого на дзеркало нарікати, раз у самих рожа крива”, – написав він.

Як відомо, на початку 2017 року ватажок "ДНР" Олександр Захарченко намагався затримати тестя Безлера, але тому вдалося втекти до Росії.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua", писав, що вбивство 30-річного моряка з-під Маріуполя, який зник у полоні російського терориста Ігора Безлера, розплутували 35 слідчих.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще