Бойовики "ДНР" у Красногорівці обстріляли район міської лікарні. Осколкове поранення отримала місцева мешканка 1960 року народження, її госпіталізували.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіціі у Донецькій області В'ячеслав Аброськін на сторінці у Facebook.

Відомо, що у будівлі розбиті кілька вікон. Також окупанти пошкодили нежитловий приватний будинок на вулиці Грушевського.

"Саме в той час, коли в прифронтових школах Мар'їнки та Красногоровки діти вшановують пам'ять ветеранів війни, покидьки реалізатора курятини обстрілюють мирних жителів. Саме так поводили себе фашистські окупанти в роки Другої світової війни. І сьогоднішні бойовики - послідовники тих фашистів", - прокоментував подію Аброськін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вітчизняні бійці у зоні АТО дали гідну відсіч окупантам, які за добу обстріляли українські позиції 58 разів.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні
Показати ще