У середу, 26 квітня, в півфінальному матчі Кубка Німеччини зійшлися два гранди німецького футболу - мюнхенська Баварія і дортмундська Боруссія. Підопічні Томаса Тухелz продемонстрували характер і здобули вольову перемогу над більш іменитим суперником (3:2).

Ще на 16-й хвилині матчу рахунок відкрили дортмундці - відзначився Марко Ройс. Однак до свистка на перерву Баварії вдалося не тільки зрівняти, але і вийти вперед - голи на рахунку Хаві Мартінеса і екс-гравця Боруссії Матса Хуммельса.

У другому таймі Джмелі могли пропустити ще, але в підсумку забили самі, і зробили це двічі. Спершу на 69-й хвилині зустрічі свій гол забив П'єр-Емерік Обамеянг, після чого вже через п'ять хвилин Усман Дембеле відзначився у воротах мюнхенців і вивів свою команду у фінал Кубка.

Баварія - Боруссія Д 2:3
Голи: Мартінес, 28, Хуммельс, 41 - Ройс, 19, Обамеянг, 69, Дембеле, 74.

Баварія: Ульрайх - Лам, Мартінес, Хуммельс (Боатенг, 61), Алаба - Алонсо (Мюллер, 79), Відаль - Роббен, Алькантара, Рібері (Коста, 86) - Левандовскі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Боруссія Д: Бюркі - Піщек (Пулішіч, 80), Папастатопулос, Бендер, Шмельцер - Вайгль - Дембеле, Кастро (Дурм, 46), Геррейро, Ройс (Гинтер, 90+1) - Обамеянг.

Попередження: Роббен, Алонсо - Вайгль, Дембеле, Бюркі.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, ПСЖ знищив Монако і вийшов у фінал Кубка Франції.

Фото: Getty Images