На українському кордоні Росія зосередила 18 тисяч особового складу, танки літаки і артилерію.

Про це в ході засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО сказав перший заступник міністра оборони Іван Руснак, передає "Укрінформ".

Він уточнив, що на українських кордонах перебуває 18 тисяч солдатів, близько 700 бойових літаків і вертольотів, близько 1 370 танків і бойових броньованих машин, 24 бойових корабля і 300 артилерійських систем і систем залпового вогню.

За словами Руснака, Росія вже випробовує новітні зразки військової техніки в боях з українськими силами на Донбасі. При цьому до кінця 2018 року Генштаб РФ розгорне 20 і 8 армії в Воронезькій та Ростовській областях.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росія постійно нарощує військові сили на кордоні з країнами Балтії. На сьогодні, вона здатна протягом 24-48 годин почати бойові дії проти них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще