Український боксер Макс Бурсак (33-4-1, 15 КО) 22 квітня битиметься за титул Чемпіона світу за версією WBO з його володарем мексиканцем Гільберто Раміресом (34-0, 24 КО).

Бій проти Бурсака стане для Раміреса дебютним захистом титулу, який він завоював в квітні 2016 року, перемігши Артура Абрахама. В активі 25-річного мексиканця 34 перемоги, 24 з яких нокаутом, і жодної поразки.

Макс Tiger Бурсак старший і досвідченіший за свого суперника: йому 32 роки, на профіринзі провів 38 боїв, 33 з яких виграв (15 – нокаутом). Попередній поєдинок Бурсак провів у квітні минулого року проти співвітчизника Руслана Щелева і здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

У рейтингу діючих боксерів другої середньої ваги Рамірес посідає перше місце, Бурсак – 69-е.

Бій Бурсак - Рамірес відбудеться в Карсоні (Каліфонія, США) і транслюватиметься на каналі HBO. В Україні в прямому ефірі бій Бурсак - Рамірес покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 23 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На думку букмекерів, фаворитом поєдинку є Гільберто Рамірес.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Бурсак продовжує підготовку до бою з Раміресом в США.