Після завершення матчів 1/4 фіналу Ліги чемпіонів визначилися всі команди, які продовжать боротьбу за трофей у півфінальному раунді турніру.

У вівторок в 1/2 фіналу ЛЧ вийшли два мадридських клуби: Реал у матчі-відповіді чвертьфіналу в додатковий час дотиснув Баварію (2:1, 4:2 д.ч., за сумою двох матчів - 6:3), а Атлетіко, здобувши мінімальну домашню перемогу над Лестером, у другій зустрічі розійшовся миром із суперником (1:0, 1:1, за сумою двох матчів - 2:1).

У середу Ювентус втримав впевнену перевагу над Барселоною, здобуту в першому поєдинку, і не дозволив каталонцям бодай раз вразити свої ворота, звівши гру до нульової нічиєї (3:0, 0:0, за сумою двох матчів - 3:0). Монако після перемоги у першій зустрічі з дортмундською Боруссією знову виявився сильнішим за опонента в матчі-відповіді на своєму полі (3:2, 3:1, за сумою двох матчів - 6:3).

Таким чином, у півфіналі Ліги чемпіонів зіграють Реал, Атлетіко, Ювентус і Монако.

Жеребкування півфіналу Ліги чемпіонів відбудеться в п’ятницю, 21 квітня. Початок о 13:00 за київським часом. Жеребкування проводитиметься без посіву, тому представники однієї асоціації можуть зустрітися один із одним.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Перші поєдинки 1/2 фіналу Ліги чемпіонів пройдуть 2-3 травня, а матчі-відповіді відбудуться 9-10 травня.

Фото: Getty Images