У матчі-відповіді мадридський Реал переміг Баварію у екстра-таймі.

Вболівальникам довелось чекати голів цілий перший тайм. На 53-й хвилині Роберт Левандовскі реалізував пенальті, який заробив Роббен.

На 76-й хвилині рахунок зрівняв Кріштіану Роналду, а вже за дві хвилини м’яч у власні ворота зрізав Серхіо Рамос – 1:2.

На 84-й хвилині мюнхенців підвів Артуро Відаль, заробивши другу жовту картку, яка перетворилась на червону.

У основний час Баварія перемогла 2:1, що дозволило перевести гру у два тайми по 15 хвилин. Нагадаємо, що в першому матчі Реал переміг на виїзді Баварію завдяки дублю Кріштіану Роналду.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На екстра-тайми Баварії не вистачило, і вона пропустила три м’ячі практично один за одним. Спочатку Роналду зрівняв рахунок, хоча забивав із положення поза грою. Через п'ять хвилин після соло Марсело все той же Роналду оформив хет-трик. А ще через дві хвилини Асенсіо, котрий вийшов на заміну, встановив остаточний рахунок у зустрічі – 4:2.

Таким чином, мадридський Реал крокує до півфіналу.

Реал - Баварія 4:2

Голи: Роналду, 76, 105, 109, Асенсіо, 112 - Левандовскі, Рамос, 78 (атвогол)

Реал: Навас - Карвахаль, Начо, Рамос, Марсело - Модріч, Каземіро, Кроос (Ковачіч, 114) - Іско (Васкес, 71), Бензема (Асенсіо, 64), Роналду

Баварія: Нойєр - Лам, Хуммельс, Боатенг, Алаба - Хабі Алонсо (Мюллер, 75), Відаль - Роббен, Алькантара, Рібері (Коста, 71) - Левандовскі (Кімміх, 88)

Вилучення: Відаль, 84

Як вже повідомляв портал Знай.ua, Атлетіко закінчив казку Лестера в Лізі чемпіонів.

Фото Getty Images