У вівторок, 18 квітня, в Мадриді в рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів на Сантьяго Бернабеу Реал зіграє з Баварією.

Головний тренер мюнхенців Карло Анчелотті відвідав традиційну передматчеву прес-конференцію, на якій прокоментував майбутній поєдинок:

"Нам потрібно буде показати свій найкращий футбол, щоб пройти далі. Шанси наші стали нижче, ніж тиждень тому, але все ще можна виправити. У Реалі я працював два роки, і в мене дійсно залишилися незабутні враження.

Безумовно, присутність на полі Левандовскі нам допоможе. Однак міняти підхід до гри ми не станемо. Будемо робити ставку на той же футбол, що і весь сезон. Левандовскі ж багато забиває, а це завжди підвищує впевненість всієї команди" - сказав наставник Баварії.

Нагадаємо, що матч Реал - Баварія відбудеться у вівторок, 18 квітня. Початок поєдинку о 21:45.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, головний тренер Реала Зінедін Зідан вважає, що долю матчу з Баварією вирішать дрібниці.