У матчі-відповіді Монако перемагає дортмундську Боруссію з рахунком – 3:1.

Вже на 3-й хвилині Мбапе відкрив рахунок, тим самим вивів господарів вперед.

А на 17-й хвилині після навісу Лемара Фалько головою подвоїв рахунок. На мить здалося, що матч можна завершувати. Проте Боруссія і Марко Ройс пручались до останнього.

Після розмови у перерві гості вийшли ще більш заточенні на атаку. На 48-й хвилині після соло Дембеле Ройс відправив м’яч у верхній кут воріт господарів. Здавалось, що інтрига ожила і Дортмунд може відігратись у цьому поєдинку, і бодай перевести гру в екстра-тайм.

Проте на 81-й хвилині Жермен, який тільки-но вийшов на заміну, поставив крапку у матчі, пустивши круглого під голкіпером. В підсумку – 3:1. Монако крокує до півфіналу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що перший матч також завершився на користь монегасків. Французи перемогли Боруссію у її ж лігві з рахунком 3:2.

Монако - Боруссія Д 3:1

Голи: Мбаппе, 3, Фалькао, 17, Жермен, 81 - Ройс, 48

Монако: Субашич - Туре, Глик, Жемерсон, Менді - Моутіньо, Бакайоко - Сілва (Раджі, 90), Лемар - Мбаппе (Жермен, 81), Фалькао (Дірар, 68).

Боруссія Д: Бюркі - Піщек, Сократіс, Гинтер, Геррейро (Пулішіч, 72) - Вайгль - Ерік Дурм (Дембеле, 26), Кагава, Шахін (Шмельцер, 46), Ройс - Обамеянг.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, молода зірка Монако встановила новий рекорд.

Фото Getty Images