"Автохами" не перестають дивувати та викликати величезну кількість негативу в свою сторону. Цього разу киян обурили "інваліди парковки", які залишили своїх "крихіток" на місці, призначеному для людей з обмеженими можливостями.

Відповідні знімки оприлюднила користувачка соціальної мережі facebook Соломія Вітвітська.

"Рубрика "Герої парковок". Я звісно, щаслива, що в принципі біля торгових центрів позначають місця для паркування для авто людей з інвалідністю! Чи в курсі усі ці водії з інвалідністю, що якщо вони просто зайняли ці місця, то їм світить штраф???" - підписала вона кадри.

Користувачі мережі теж не змогли залишитися байдужими та одразу ж прокоментували фото.

"Інваліди", "Я завжди вважала, що якщо зайняти місце інваліда, то це не дуже хороша прикмета. У Греції як би не було туго з паркуванням, ці місця ніхто не займає", "Так інваліди ж бувають не лише з фізичними вадами", - написали вони.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", "герой парковки" заблокував вхід до столичного супермаркету.