Екс-мер Києва Леонід Черновецький подався в письменники. Він видав мемуари про колишнього президента-втікача Віктора Януковича під назвою "Божевільна історія".

Відповідна книга опублікована на його офіційному сайті і доступна для вільного читання онлайн.

Своїми спогадами Черновецький поділився на 212 сторінках, розбитих на три частини з ілюстраціями: "Про життя", "Політика" і "Благодійність". У другому розділі екс-мер багато писав про Януковича. Він дорікнув втікача за неправдиві обіцянки.

"Зустріч з Януковичем відбулася в Криму 2006 року на одній з державних дач. Я був мером Києва, він - прем'єр-міністром. Приїхав із секретарем Київради Олесем Довгим. Приблизно 13-та година. Янукович в майці розвалився в кріслі, як герой Євгена Леонова з фільму "Джентльмени удачі", – написав Черновецький.

Він зазначив, що після завершення їх зустрічі, він запитав у "легітимного", якою він бачить Україну. Питання йому явно не сподобався, і втікач почав нервувати.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Є така країна в Південній Америці - копія Швейцарії", – у своїй манері відповів Янукович.

Як з'ясувалося, екс-президенту дуже подобається Колумбія, де він побачив красиву природу і високий рівень життя.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", відомий український журналіст Роман Цимбалюк розповів, ким став Янукович в Росії. Він назвав його "політичним трупом".