Федерація футболу України не дозволить одеському Чорноморцю проводити поєдинки у рідних стінах, поки керівництво клубу не приведе в порядок трав’яне покриття на місцевому стадіоні, повідомляють Вєсті.

Подібні дії футбольних органів України були зумовлені тим, що перед цим Прем’єр-ліга заборонила клубу Полтава приймати донецький Шахтар у кубковій зустрічі на домашній арені полтавчан, у зв’язку з поганим станом газону.

Варто зазначити, що гра між цими командами у рамках 1/4 Кубку України мала відбутись ще у минулому році, проте була перенесена через заледеніння газону.

Нагадаємо, що у зв’язку з тим, що поєдинок між Полтавою та Шахтарем не відбувся, керівництво полтавчан заявило, що команду розпустять.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал Знай.ua повідомляв, коли розформують ФК Полтава.