Президент ФК Полтава Леонід Соболєв заявив, що в середу, 5 квітня, о 14:00 оголосить про припинення існування клубу.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 квітня, дирекція ФФУ прийняла рішення заборонити проведення чвертьфінального матчу Кубка України між ФК Полтава і Шахтарем на стадіоні Локомотив через невідповідність газону до норм.

За інформацією телеканалу Футбол 1, Полтава не має наміру грати проти Шахтаря на іншому стадіоні, а президент полтавського клубу Леонід Соболєв на передматчевій нараді сказав, що планує розпустити клуб.

Відзначимо, що це вже не перший подібний шантаж у виконанні Соболєва. Раніше він вже неодноразово погрожував зняти команду з участі змагань у Першій лізі.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, президент ФК Полтава вважає, що газон стадіону Локомотив ідеальний для гри в футбол.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще