У Верховній Раді у 102-ох депутатів є паспорти інших держав (більшість – російські), однак, згідно з українськими законами, позбавити їх громадянства України неможливо.

Про це повідомив народний депутат Андрій Артеменко.

Як розповів депутат, у нього також був канадський паспорт, проте він анулював його після того, як у 2014 році став народним депутатом.

На думку Артеменко, президентський законопроект про відповідальність за подвійне громадянство не можна прийняти, оскільки він "поданий на емоціях".

"Україна – унікальний випадок, оскільки тут кожен 4-й депутат, згідно паспорту не є українцем, або має декілька громадянств", - зазначив нардеп.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше в ЗМІ вже з'являлася інформація про те, що половина Уряду на чолі з Гройсманом не є українцями, а президент України Петро Порошенко ще в 2002 році отримав громадянство Франції.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", Надія Савченко погодилася з думкою телеглядачки щодо того, що в Україні при владі в основному євреї та зазначила, що цю проблему потрібно якось вирішувати.