Якість чинного складу Верховної Ради дуже слабка, тому ми бачимо, що парламент може спокійно піти на місяць, а самі депутати, замість роботи в округах, відлітають на відпочинок. Про це заявив народний депутат України Сергій Тарута, коментуючи ефективність роботи Верховної Ради, яка в складний для країни час пішла на місячну перерву і приступить до роботи лише 15 травня.

Як зазначив парламентарій в ефірі телеканалу "112 Україна", чинний склад Верховної Ради - дуже слабкий і має аналогічний рівень довіри.

"Якість цього складу Ради – дуже низька – це один з найбільш слабких парламентів за всю історію України. Це видно по рівню довіри до нього, що навіть нижче, ніж до попереднього складу часів Януковича", – підкреслив Сергій Тарута.

На думку парламентаря, йдучи на таку довгу перерву, політики не розуміють свою політичну відповідальність перед виборцями і країною.

"Цей склад парламенту, що працює, що не працює – результату практично не видно. Виборці не розуміють ситуацію, коли їхні обранці отримують чималу зарплату і не ходять на роботу. Найгірше, що виборці вже ніяк не можуть вплинути на ситуацію. Я думаю, що самі народні депутати повинні розуміти свою політичну відповідальність перед тими, хто їх обрав", – зазначив народний депутат.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"Вже за наступних виборів виборці повинні взяти до уваги дисципліну народного депутата – чи був він під час такого періоду на роботі в своєму окрузі або в черговий раз полетів на відпочинок за кордон", – резюмував Сергій Тарута.