Скарги влади на те, що у бюджеті не вистачає гроші на виплати, безпідставні, адже фактично в Україні проживає значно менше пенсіонерів, ніж зареєстровано офіційно.

Про це на сторінці у Facebook повідомив український політик Євген Рибчинський.

Він запевнив, що кількість осіб пенсійного віку, яких фінансує держава, насправді складає близько 8,5 мільйонів громадян, а не 12 мільйонів, як це свідчить оприлюднена статистика.

Політик відзначив, що за рахунок так званих "мертвих душ" високопосадовці влаштовують власний відпочинок та бізнес.

"Вони відкривають рахунки на панамах, скуповують підприємства всередині країни. Ось головна державна таємниця", - підсумував Рибчинський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українським пенсіонерам планують збільшити виплати в рамках програми осучаснення. Підвищити пенсії у два етапи планують приблизно на 10,1%.