Популярний український автор Сергій Жадан на Міжнародному поетичному фестивалі "Meridian Czernowitz" представить свій проект "РоздІлові".

Як повідомляє Cultprostir, презентації відбудуться другого вересня в Харкові і шостого - у Чернівцях. Додаткове уявлення запланували на 10 вересня у Львові.

Письменник сам виконує текст, у той час, як грає музика. Його проект оцінюють, як синтез візуального мистецтва, музики та прози.

Також за підтримки уряду Японії цей спектакль покажуть на сході країни. Це направлено на надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

За результатами конкурсу відібрали 15 заявок, кожна з яких спрямована на розвиток діалогу між членами місцевих громад та переселенцями. Одну з цих заявок виграла творча команда, що працює над "Розділові".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Спектакль покажуть у чотирьох областях України: Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Луганськ.

Нагадаємо, що першу версію проекту Сергій Жадан представив в 2012 році в Києві. Після столиці він показав його харків'янам.

Читайте також: В Одесі відкрилося бієнале сучасного мистецтва (фото)

Проект мистецької агенції "АртПоле" отримав позитивні відгуки як шанувальників творчості Сергія Жадана, так і любителів сучасного мистецтва.