Американська співачка Тейлор Свіфт стала лауреатом премії MTV Video Music Awards в головній номінації "Відео року" за кращі музичні відеокліпи.

Співачка отримала перемогу з кліпом на пісню Bad Blood з останнього альбому "1989", записану разом з американським репером Кендриком Ламаром.

За інший свій відеокліп на пісню Blank Space Свіфт отримала також премію "Краще жіноче відео" і нагороду "Краще поп-відео".

Американський репер Каньє Уест на церемонії MTV отримав спеціальну премію імені Майкла Джексона "Визнання покоління" і оголосив, що має намір балотуватися на президентських виборах в 2020 році.

Читайте також: Британська група One Direction розійдеться на рік

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відеопремія MTV присуджується за кращі відеоверсії популярних музичних композицій в 15 номінаціях, серед яких "Краща група", "Кращий дебют", "Краща виконавиця", "Кращий виконавець", "Краща хореографія", "Кращий монтаж", "Кращий режисер" і "Краще відео року".

Як повідомлялося раніше, українському продюсерові вдалося потрапити до списку найпрестижнішої ТБ-премії Америки і стати номінантом телеканалу CNN. Ім'я Вікторії Бутенко внесли до шорт-листа найпрестижнішої телевізійної премії США "Еммі".