Соліст російського гурту "Ленінград" Сергій Шнуров стане автором музики для вистави "Порожнеча". Прем'єра її пройде у Тверському театрі юного глядача.

Про це повідомила заступник директора з творчих питань театру Тетяна Цветкова, передає агентство "ТАСС".

Наразі керівництво театру, за її словами, веде з солістом гурту переговори.

"Думаю, все буде добре, і вже в березні наступного року глядач почує музику до новому спектаклю, автором якої є соліст групи "Ленінград", - зазначила вона.

"Шнуров дуже талановита людина, робить цікаві аранжування до фільмів і любить брати участь у соціальних проектах такого плану. Йому це цікаво самому, тим більше що для вистав він музику ніколи не писав", - додала Цвєткова.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Читайте також: Музикант з Харкова зняв кліп одним кадром (відео)

В основу спектаклю "Порожнеча" ляже п'єса Максима Черниша. Вона перемогла на фестивалі молодої драматургії "Любимівка" в 2013 році. В п'єсі розповідається про конфлікт топ-менеджерів і звичайних хлопців, "які готові чесно трудитися, але не можуть досягти успіху".

Нагадаємо, російський музикант Борис Гребенщиков розпочав збір коштів для запису нового альбому. Менш ніж за дві доби лідер гурту "Акваріум" зібрав необхідні три мільйони рублів.