"Фестиваль котиків" проведуть 20 вересня у столичному ресторані-парку корисного часу "Природа" на Броварському проспекті.

Про це пише Сегодня.

"Відвідувачі зможуть безкоштовно взяти додому будь-якого вподобаного пухнастиків", - ідеться у повідомленні.

На гостей також чекає безліч розваг: безкоштовне кото-фото, виставка і продаж картин з котами, фотовиставка "Зірки і котики", ярмарок, конкурси та різноманітні майстер-класи.

Читайте також: Відео з котиками знімають сонливість краще, ніж кава

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Символ фестивалю - бездомна кішка "Білочка". З нею напередодні створили фотосесію "Котовасия" зірки шоу-бізнесу, теле-, радіо-ведучі, відомі спортсмени та художники.

Також вони поділились своїми "котячими історіями".

Наприклад, скульптор Олег Пінчук розповів, що в дитинстві йому не дозволяли тримати котів.

"Але я дружив з усіма дворовими котами і собаками. Зате сьогодні у мене цілий звіринець: шестеро котів і чотири собаки. Усі вони живуть у заміському будинку", - розповів він.

Актор та радіоведучий Андрій Джеджула поділився історією про кішку, із якою жив майже двадцять років.

"Навіть коли від старості вона перестала бачити, все одно постійно зустрічала мене, дізнавалася по голосу ще з вулиці. Кішки, які живуть у мене сьогодні, більш самозакохані і, на відміну від першої, більше не люблять, а дозволяють себе любити. Звуть їх: Лілу та Лола. Це мама і дочка", - додав він.

Вхід на "котячий" фестиваль - безкоштовний. Початок о 11:00.