Перший повнометражний фільм об'єднання документалістів #BABYLON'13 "Сильніше, ніж зброя" потрапив до десятки фільмів-номінантів сьомого Міжнародного лондонського артфестивалю Passion For Freedom. Він пройде з 21 по 26 вересня цього року.

Про це повідомляє Національна спілка кінодокументалістів.

Фестиваль Passion For Freedom є потужним щорічним міжнародним форумом. Він збирає найяскравіших кінематографістів, художників, літераторів з усіх куточків світу. Фестиваль збирає авторів , які своїми творами виступають проти насильства, диктатури й брехні.

Презентовані твори, за задумом організаторів, мають відповідати на три ключові питання: "Що таке свобода?", "Наскільки легко її втратити?", "Як важко її повернути?".

Місцем проведення сьомого Міжнародного лондонського артфестивалю Passion For Freedom стане Mall Galleries. Це одна з найкращих галерей, що розміщена у самому серці Лондону.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: У жовтні покажуть український трилер про Чорнобиль

Крім фільмів, на нагороди також номінували 57 художників, шість письменників та шість журналістів.

Нагадаємо, прем'єра документальної стрічки "Сильніше, ніж зброя" проходила з 27 листопада по 21 грудня минулого року. Її показували у 20 містах України, а 22 січня 2015 року фільм вийшов у кінопрокат.

На церемонії нагородження премією Національної спілки кінематографістів його визнали найкращим неігровим фільмом минулого року.