В новій програмі Національний цирк України представить екстремальний номер, який претендує на занесення у Книгу рекордів Гіннеса.

Про це розповіла на прес-конференції з нагоди презентації нової програми "Принцеса цирку" генеральний директор цирку Людмила Шевченко, повідомляє Укрінформ.

"Сенсацією нової програми в Національному цирку України стали мотофристайлери, які вперше покажуть екстремальні трюки під цирковим куполом. Пишаюся цією програмою, такої в світі ще не бачили. Родзинка програми - мотофристайлери - це видовище не для людей зі слабкими нервами", - зауважила Шевченко.

Читайте також: Художник зі Львова позичив свої картини для американських серіалів (фото)

Вона повідомила, що трюки на мотоциклах під куполом цирку заявлені до Книги рекордів Гіннеса.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також у програмі працюватимуть повітряні акробати з Казахстану та Білорусі, дресирувальники верблюдів і лам з Латвії та українські приборкувачі коней. Глядачів порадують "Леді-птахи", акробати на роликах, заслужений шоу-балет Національного цирку України.

Крім того, глядачі самі зможуть обрати "Принцесу цирку" і стати свідками її коронації.