У Києві щомісяця з'являється кілька нових малюнків на будинках. Деякі із них - достойні приклади так званого вуличного арту.

Про це пише Громадське.ТБ, кореспонденти якого пройшли вулицями столиці та опитали перехожих про їх ставлення до таких об'єктів.

"Це принаймні краще, ніж голі стіни і розвалини у нашому місті. Добре, якби це майже на всіх стінах було", - сказав молодий мешканець Києва.

Читайте також: Найбільший в світі стріт-арт створили у Франції (фото)

Відому сюрреалістичну "картину" на Андріївському узвозі прокоментував київський психолог.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Взагалі мені подобається все оптимістичне. Якщо воно - яскраве, якщо воно лягає на душу і викликає радість, то це - прекрасно. А там де знесена голова, півруки, то мені таке не дуже подобається", - розповіла вона.

Гсті столиці - білоруси сказали: "Дуже гарний стріт-арт. Хотілося б побільше".

Мешканці Києва обурюються тільки негарним і незрозумілим графіті, якими інколи обсипані гаражі, стіни та паркани.

"Просто розмальовані будинки незрозумілими літерами-символами - це не те", "Стріт-арт має заполонити кожну вулицю, кожен будинок. Я вважаю що у кожного дома є своя історія, кожен дім має бути яскравим і самобутнім", - підсумували випадкові жительки столиці.